Utbildning

Jag erbjuder utbildningar inom flera olika områden:

Skriv bättre insändare

En populär utbildning är i insändar- och opinionsskrivande. Utbildningen pågår en dag eller två kvällar och syftet är inte bara att varje deltagare ska ha skrivit något, utan också att var och en ska reflektera över vilken roll insändare och debattartiklar har i en övergripande opinionsbildningsstrategi.


Vill du lära dig lite mer om vad som kan vara bra och tänka på när man skriver insändare är du välkommen att besöka min blogg:

http://opinionsskrivaren.blogspot.com/

Är du intresserad? Mejla info@orjes.se

Brittisk alkoholreklam

I svensk TV är alkoholreklam förbjuden, ändå kan vi se alkoholreklam i det som vi uppfattar som svenska TV-kanaler, till exempel TV3, Kanal 5 och TV6. Dessa kanaler styrs istället av brittiska alkoholreklamregler. Jag har nu tagit fram en föreläsning som redovisar vad de reglerna innebär och hur man kan gå tillväga om man anser att kanalerna bryter mot reglerna.

Är du intresserad? Mejla info@orjes.se

Mediautbildning


Med bakgrund och erfarenhet från både medier och organisationer som försöker nå ut i media kan jag berätta om hur medierna fungerar och hur man kan arbeta för att få utrymme i media.

Jag har stor egen erfarenhet av att möta media i min roll som politiker i den medialt intressanta kollektivtrafikbranschen.

Valrörelser – teori och praktik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s