Skriv bättre insändare

I många tidningar är insändarsidan den mest lästa eller en av de mest lästa sidorna. För den som vill nå ut med ett budskap är därför insändarsidan av största betydelse. Men det gäller att veta hur man ska skriva för att bli läst och inte minst att komma ingång och skriva. Jag kan hjälpa dig och din organisation att bli mer synliga på tidningarnas debatt- och insändarsidor.


Heldags utbildning i opinionsskrivande

Under en hel dag går vi igenom hur insändarskrivandet kan användas i opinionsbildning, vad man ska tänka på när man skriver insändare och debattartiklar.  En stor del av tiden ägnas åt praktiskt skrivande så att var och en av kursdeltagarna kan lämna kursen med  ett alster färdigt för publicering.


Kvällsutbildning med uppföljning

Under den första kvällen diskuterar vi hur insändrasidan kan användas för att bilda opinion och deltagarna får praktiska råd och tips. De får sedan i uppgift att till nästa träff skriva en debattartikel eller insändare. På en uppföljningsträff diskuteras deltagarnas artiklar.


Debattsupport

Kanske vet du vad du ska skriva, men vill ha någon som läser igenom och kommer med råd och tips på hur texten kan utvecklas.


Gratis tips

Vill du ha gratis tips på hur du kan bli bättre på att skriva insändare så besök gärna min temablogg:

http://opinionsskrivaren.blogspot.com/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s